Steinhagen

Wonen op een mooie historische plek in Sevenum

Wonen op een mooie historische plek in Sevenum met de voordeur in het dorp én met de achterdeur in het groen én met betrokken buren die jezelf hebt uitgekozen……

Dat is wat we willen!

Voor de carré-boerderij genaamd Steinhagen, met nog oorspronkelijke varkens- en koeienstallen, een hoge hooischuur daterend uit 1600, een groot erf en een wei (1,2 hectare) gelegen aan de Molenbeek, zijn mooie plannen ontworpen door de architect en is er een landschapsplan ontwikkeltlan Er zijn 10 koopwoningen in de boerderij gebouwd met aansluitend een plek om buiten te verblijven. Daarnaast  zijn er ruime ontmoetingsmogelijkheden zowel binnen als buiten; we willen een erf met dynamiek, reuring en interactie.

Het wordt een plek waar mensen plezier beleven aan gezamenlijke activiteiten op het erf, in de tuin en de wei en hier ook gezamenlijk verantwoordelijkheid voor willen dragen.

Wij zijn als CPO Steinhagen ruim 3 jaar bezig met het realiseren van dit wooninitiatief onder begeleiding van Kilimanjaro. (voor meer informatie over Kilimanjaro, zie de links)